ambulansearbeider.no
Gratis rådgivingstjeneste for skoleelever og andre interesserte
 
 
Velkommen til ambulansearbeider.no
Ambulansearbeider.no er en privat drevet nettside av personell tilknyttet ambulansetjenesten; og er uten kommersiell interesse. Her finner du informasjon om arbeidshverdagen og hvilke krav som stilles til ambulansearbeideren, informasjon om læreplan, karrieremuligheter, lønn, opptak til skole og videreutdanning innenfor ambulansefaget. Siden er ment som en ressurs for deg som ennå ikke har startet på ambulanseutdanningen eller er under utdanning og andre med generell interesse for faget. Siden skal gi deg nøktern og korrekt informasjon til mange av de spørsmålene som ofte stilles i forbindelse med dette faget.
 
Du er velkommen til å sende oss dine spørsmål på e-post, men vi ønsker at du først leser igjennom vår nettsider og spesielt vår FAQ (Frequently Asked Questions) for å se om du finner svaret ditt der. Ofte kan vi gi deg mer spesifikk informasjon om faget enn det en skolerådgiver kan om hvordan selve bransjen fungerer. Nettopp fordi vi arbeider i dette yrket, og dermed har god oversikt ambulansefaget.
 
Lykke til i jakten på et spennende og fremtidsrettet yrke!
 
Noe du ikke kunne finne svar på? 
Send oss en e-post!mailto:post@ambulansearbeider.no?subject=Melding%20til%20ambulansearbeider.noshapeimage_2_link_0
Foto på dette nettstedet som ikke tilhører ambulansearbeider.no er gjengitt med tillatelse fra fotograf Vegard Eggen/Adresseavisen og ambulanse-norge.no